Contact

info@voilastemexpressie.nl

Adres

Dreijenlaan 9, 6703 HA

Wageningen

Telefoonnummer

+31 617123325

Openingstijden

Vrijdag 08:00 - 21:00 uur

Andere dagen in overleg.

Routebeschrijving


Met OV 

Vanaf station Ede-Wageningen neemt u bus 86 naar halte Arboretumlaan. Steek de Ritzema Bosweg over, sla linksaf en sla na een paar meter rechtsaf naar de Arboretumlaan. Ga vervolgens de eerste mogelijkheid linksaf, een fietspad in. De praktijk bevindt zich na 400 meter aan de rechterkant. Het is 6 minuten lopen vanaf de bushalte.

Vanaf station Arnhem centraal neemt u bus 352 of 51 naar halte Diedenweg. Steek de Ritzema Bosweg over en sla rechtsaf op de paralelweg. Neem de eerste afslag links naar de Vijverweg, die vanzelf uitkomt op de Dreijenlaan. Aan uw linkerkant staan 2 huizen, waarvan de praktijk in het linker huis gevestigd is. Het is 4 minuten lopen vanaf de bushalte.


Met de auto

Vanuit het oosten neemt u op de A50 afslag 19 naar de N225 richting Renkum. Neem na 4,9 km op de rotonde de 3e afslag naar de Generaal Foulkesweg. Sla na 1,2 km rechtsaf naar de Dreijenlaan. Sla linksaf om op de Dreijenlaan te blijven. Na 50 meter kunt u aan de rechterkant gratis parkeren. De praktijk bevindt zich tegenover de parkeerplaats.

Vanuit het westen neemt u op de A12 afslag 24 naar de N781 richting Wageningen. Blijf die weg voor 6,5 km volgen totdat de Diedenweg in de Westbergweg overgaat en u rechtsaf naar de Generaal Foulkesweg kan slaan. De eerste weg rechts is de Dreijenlaan. Sla linksaf om op de Dreijenlaan te blijven. Na 50 meter kunt u aan de rechterkant gratis parkeren. De praktijk bevindt zich tegenover de parkeerplaats.

info@voilastemexpressie.nl