Aanbod

info@voilastemexpressie.nl

Soul Voice® sessie

 

Een onbestemd gevoel. Niet in de stemming zijn. Je ontstemt voelen. Onze taal geeft talloze voorbeelden van hoe de stem gekoppeld is aan ons welbevinden.

Soul Voice® gaat over jouw authenticiteit en de stem van het onderbewuste. Door klank te maken bevrijden we ingehouden emoties, klinken we beperkende overtuigingen weg en zet je nieuwe intenties neer. Het mooie is: iedereen kan het! Ervaar zelf op speelse, maar ook diepgaande wijze de kracht van stemgeluid. Bij elke sessie ontvang je huiswerk op maat om jouw intenties kracht bij te zetten.

 

Prijs (incl. BTW)

5 sessies á 1,5 uur: €450,-

Klankschaalconcert

 

Samen met Elsbeth Snijdoodt geef ik meditatieve klankschaalconcerten met intuïtieve zang. Daarbij kan je d.m.v. klanken en stilte wegzakken in leegte. Even geen gedachten, geen verwachtingen, geen 'moeten', alleen rust. Voor de pauze bespeelt Elsbeth haar kristallen klankschalen die je uit je denken naar ervaren brengt. Na de pauze verrijk ik haar spel met mijn intuïtieve stemklanken. Wanneer dit klankbad is uitgeklonken, mag je nog even in stilte blijven liggen, zodat de rust intern kan beklijven.

 

Prijzen (incl. BTW):

Regulier (2,5 uur)                          €22,50

Student (2,5 uur)                          €15,-

Soul Voice® workshop

 

In een Soul Voice® workshop maak je op een speelse, maar ook diepgaande wijze kennis met jouw eigen stem. Je gaat in groepsverband allerlei geluiden maken. Het begint met een simpele 'aaa'-klank en groeit uit tot een geanimeerd gesprek met jezelf in een jouw eigen, terplekke verzonnen taal. Je leert gêne meer naar de achtergrond te laten verdwijnen om helemaal op te kunnen gaan in zelfonderzoek. Het mooie is: iedereen kan het!

Op dit moment worden workshops alleen op aanvraag aangeboden. De prijs voor een 2-urige workshop is vanaf €10 p.p., afhankelijk van de gewenste locatie en groepsgrootte.

Soul Voice® Podcast serie Lichaamsvreugde

 

Ben je niet helemaal tevreden over jouw lichaam? Belemmer je daarmee jezelf in welke mate dan ook om te stralen? En ben jij nieuwsgierig naar hoe jij jouw eigen stem kan gebruiken om te onderzoeken hoe dat zou kunnen veranderen? Luister dan naar mijn Soul Voice audio serie Lichaamsvreugde. Hiermee ervaar je zelf op speelse, maar ook diepgaande wijze de kracht van stemgeluid. Elke aflevering stemmen we af op een lichaamsdeel waar we dan op focussen met een klank-oefening. Luister hieronder de eerste aflevering. De volledige serie zal in het najaar van 2021 worden gelanceerd. 


info@voilastemexpressie.nl